15-30 yaş arası gençlik annelerini unutmadı

14 Mayıs Anneler Günü nedeni ile Aksulu anneler adeta çiçek yağmuruna tutuldu.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:26
15-30 yaş arası gençlik annelerini unutmadı
Annelerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını ifade etmek isteyen Aksulular, başta karanfil ve gül olmak üzere sevginin sembolü olan çiçeklerden aldılar. Aksu halkının en çok tercih ettiği çiçekçi olan Aksu Çiçekçilik ise, yılın en yoğun günlerinden birini yaşadı.

AİLE SEVGİSİNE KATKI
Firma sahibi Nurettin Aktaş, Aksu halkının duygusal ve aile bağlarına sahip çıkan bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Bu özel günde en çok karanfil ve gül tercih edildi. Siparişleri yetiştirme konusunda zorlandığımız saatler oldu. Aksulu annelere en güzel çiçekleri iletmek için yoğun bir mesai yaptık. Anne-evlat sevgisine katkıda bulunduğumuz için firma olarak kendimizle gurur duyduk. Aksu’da 15-30 yaş arası genç nüfus çiçek alımında başrol oynadı. 30 yaş üzeri Aksulular ise Anneler Günü’nde beklenen ilgiyi göstermedi” dedi.

BEYZA DUYGULANDIRDI
Bu arada Nurettin Aktaş’ın kızı Beyza Aktaş da, bu özel günde annesini unutmadı. Bizzet kendisinin hazırladığı çiçek sepetini annesi Meryem Aktaş’a hediye eden Beyza, “En sevdiğim” diye hitap ettiği annesinin özel gününü kutladı. Anne Meryem Aktaş ise jest yapan kızına öperek teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.05.2017 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.