Geçmiş olsun üreticimize!

Hafta içerisinde yoğun yağışlardan dolayı yaşanan hortum, dolu, fırtına ve şiddetli yağışlarda seraları, bahçeleri, ağaçları ve ekmek tekneleri zarar gören bütün üretici kardeşlerime çok geçmiş olsun diliyorum. Devletimizin şefkatli elleri onlara ulaşacaktır.

Gözün Aydın Olsun Aksu Adayların Açıklandı

Aksu’nun yönetimine talip Adaylar teker teker belirlendi. İYİ Parti’den Durmuş Ali ARSLAN ve AK Parti’den mevcut belediye başkanı Halil ŞAHİN seçildi.  Her iki adaya da hayırlı olsun diyoruz. Beş yıl boyunca üstün hizmetlerinden dolayı, AK Parti genel merkezi bir kez daha Halil Şahin’i bu göreve layık görmüş olmalı. Diğer taraftan 2014 yılında MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Ali Arslan, bu dönem İYİ Parti’nin Aksu adayı. Sırada kim var bekliyoruz. 

 Hangi partiden olursa olsun aday olmak önemli değil, önemli olan kazanmak ve gerçekten yaşadığımız il, ilçe, kasaba, mahalle ve köye adam akıllı hizmet edebilmektir diye düşünüyorum. Kim kimi destekler, nasıl bir yol izlenir bilmiyorum ama hepiniz doğma ve büyüme Aksulu olduğunuza göre artık Aksu’yu hak ettiği yere getirmelisiniz. Aksu’da yaşayan vatandaşların isteği sadece bu.

2014 seçimlerinde tek gazete olarak bu ilçede çok şeye tanık olduk. Elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koyarak ve gerçekten Aksu için ümit ettiğimiz çalışmaların yapılacağına inanarak yola çıktık. Hala inancımızı yitirmiş değiliz. Bu ilçe Antalya’nın diğer merkez ilçelerinden, çok daha güzel olacak. Kimin yapacağı hiç önemli değil, önemli olan etik çerçevede ilçemizin şaha kalkması. Artık burada yaşayan insanlar ‘Aksu yaşanılabilir bir kent haline gelecek’ sözünü duymak istemiyorlar. ‘Aksu yaşam dolu bir kent’ sözünü duymak istiyorlar.

Bu kadar güzelliğin bir arada olduğu bu ilçe çok daha hak ettiği yerlere gelmesini burada yaşayan ve iş yapan vatandaşlar olarak istiyoruz.

AK Partinin Aday Adayları ayrı gayrı mı oldular?

Pazar Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanların katıldığı Aday Tanıtım Toplantısına Aksu’da aylardır çalışmalar yapan, gece gündüz demeden koşturan aday adayları da salonda ki yerlerini aldılar. İki aydır sahalarda kendilerini ifade etmeye çalışan aday adayları, tanıtım toplantısının yapıldığı salonda, Aksu grubu olarak ayrı ayrı yerlerde oturmayı tercih ettiler. Durum böyle olunca AK Parti Aday adayları ayrı ve gayrı mı oldular? sorusunu akıllara getirdi.

AK Parti Aksu Kadın Adayı Tülay Ateş, AK Parti Aday adayı Zeki Koyun birlikte tribünde otururken, Aksu’yu gece gündüz tavaf eden aday adayı Deniz Karataş, Protokolde ki yerini aldı. Eski İlçe Başkanı ve Aday adayı Durmuş Kaan Şahin, Aksu’dan muhtar ve meclis üyeleri ile programı takip etti. Yine aday adayı Emin Bal her zamanki gibi protokolde ki yerinde programı izledi.

Belediye Başkan Aday Adayları, meclis üyesi aday adayları ayrı yerlerde otururken, salonda ki tek heyecanlı ve bir arada olan grup, AK Parti Aksu Gençlik kolları başkanı Çağatay Çalışır ve başkanlığındaki gençlik, hep bir aradaydı ve zaman zaman genel başkanlarına duydukları sevgiyi coşkuyla dile getirmeleriydi.

Aksu’da 2014 yılında ki birlik beraberliği ve o heyecanı bu dönem aday tanıtım toplantısında çok hissedemedik açıkçası. Umarız aday adayları seçim çalışmalarında başkan adaylarını yalnız bırakmazlar ve yanında olurlar. Seçime iki ay gibi kısa bir süre kaldı, saha çalışmalarında bakalım bu dağınıklık bir araya gelecek mi? 2014 heyecanı ve seçim kazanma ruhu 2019 seçimlerinde yaşanacak mı? Ne dersiniz. Bekleyip göreceğiz.

Kadın adaylarımızın yolu açık olsun

Pazar Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya Aday Tanıtım Programında Ak Parti Antalya Adayları açıklandı. Bu adayların içerisinde Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu ve Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç Hanımefendilere başarılar diliyoruz. Kadın adaylar olarak yolları açık olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.