Aksu’da inşaat sektörüne damgasını vuran firmalar arasında yer alan Çetinler İnşaat, 2017 yılı sonuna kadar ilçemizde bitirdiği daire sayısını 150’ye ulaştırmayı hedefliyor.

AKSU’nun Barbaros ve Macun mahallelerinde konut inşaatlarını sürdüren Çetinler İnşaat, kalkınma hamlesi başlatan ilçeye damgasını vuran markaların başında yer alıyor. Çetinler İnşaat’ın sahibi Halil Çetin ve en büyük yardımcısı olan oğlu Emre Can Çetin, bu hafta gazetemize konuk oldular. Çetinler İnşaat’ın yöneticilerinden, Aksu ve çevresindeki inşaat sektörünün geleceğini konuştuk.



2007’de kurulan Çetinler İnşaat, 2013’ten itibaren Aksu’da inşaatlar yapıyor. Son yıllara kadar Kepez ağırlıklı olmak üzere Antalya merkezli hizmet veren firma, son 4 yıldır Aksu ekonomisine ağırlığını koyan markalar arasına girdi. İlçemizde bugüne kadar 50’ye yakın daireyi tamamladıklarını kaydeden Halil Çetin, 2017 sonu itibarıyla bu sayıyı 150’ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Antalya’nın diğer ilçelerinde olduğu gibi Aksu’nun da Çetinler İnşaat markasını tanıdığını ve güven duyduğunu vurgulayan Halil Çetin, “Aksu, kalkınmanın önündeki engelleri aşmaya başladıkça değerini de artırıyor. İlçedeki arsa ve konut fiyatları sürekli olarak yükselişte” dedi.

Çetin, “Aksu’nun önümüzdeki birkaç yıl içinde Türkiye’nin en güzide kentlerinden birine dönüşmesine herkes kesin gözüyle bakıyor. Bu muhteşem değişime tanık olmak ve katkıda bulunmak, Çetinler İnşaat olarak bize gurur veriyor” diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.