Emek verdiğimiz işlerimizle büyürüz, yol alırız, gelişiriz. Güney Haberci Aksu gazetemizle birlikte geriye dönüp baktığımızda ne kadar yol kat ettiğimizi görüyoruz. Biz bu yola sizinle çıktık, hep birlikte Aksu’da yaşayan herkesle.

Aksu’nun; tarihi, kültürü, eğitimi, yönetimi, geçmişi ve bugününü satırlara taşıdık. Birlikte yeniden gözden geçirdik Aksu’muza ait olan her şeyi.

Doğru, tarafsız ve ilkeli yayın ilkelerinden hiçbir vakit taviz vermedik. Yazılanlar ve çizilenler zaman zaman birilerine rahatsızlıklar verdi. Kamuoyunun doğru haberi alması en doğal ve öncelikli hakkıdır dedik ve bu doğrultuda hareket ettik.

Gazetemize yapılan çirkin saldırılar da Aksu halkı bunu yapanlara pabuç bırakmadı ve bu gazete bizim dedi yanımızda yer aldı.

Kısa süreli de olsa bir sekiz yıllık bir arşiv oluşturmayı başardık. Umarım bunu çeyrek, yarım ve yüzyıllara taşıyabiliriz.

Gazetemizden aldığımız güçle Aksu için yine bir ilk olan MarkAksu dergimizi çıkardık. Aksu’nun iş ve ekonomi dünyası burada yerini buldu. Yeni yayınlanacak sayılarla masalarınızda ve kütüphanelerinizde yer almaya devam edecek.

Geldiğimiz gün ki Aksu ile şimdi yaşadığımız Aksu arasında hem fiziki hem de toplumsal o kadar çok şey değişti ki. Bunun en canlı şahidi gazete sayfalarımız oldu.

Kısacası yaşanan her şeye rağmen işimizi yapmaya devam ediyoruz ve nasip olursa uzun yıllar yine sizlerle birlikte doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerle birlikte yol alacağız.

Her yeni güne birlikte uyandığımız Aksu için en iyisini başarabilmek adına daha çok çalışacağız.

Gazetemizi her Pazartesi dört gözle bekleyen, her satırını tek tek okuyan, destekleyen, Aksu halkına, resmi ve özel kurumlara, esnafımıza, iş dünyasına teşekkür ediyoruz.

Teşekkürler ...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.