Topaylar'dan yeni şube

ANTALYA'da 1990 yılında aile şirketi olarak kurulan Arçelik bayii Topaylar, beşinci şubesini Yenigün Mahallesi'nde açtı.

26 Aralık 2017 Salı 12:00
Topaylar'dan yeni şube

İlhami Sancar Topay, Ömer Sami Topay ve Ayhan Topay kardeşlerin kurduğu ve Antalya'nın farklı bölgelerinde 4 farklı mağazası bulunan Topaylar, beşinci şubesini Kızılırmak Caddesi'nde açtı. Açılışa, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği yönetiminin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Arçelik markasının ülke genelinde hayata geçirdiği yeni konsept mağazaları içinde 1700 metrekare kapalı alana sahip en büyük mağazası olma özelliğini taşıyan yeni şubede, beyaz eşyadan cep telefonuna, dizüstü bilgisayardan drone kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Elektronik ürün yelpazesini genişleterek pazar gamını arttırmayı hedeflediklerini anlatan İlhami Sancar Topay, "Mağazamız 3 katlı ve 1700 metrekare kapalı alana sahip. Bir katını depo olarak değerlendirdik. Burası Türkiye'nin en büyük yeni konsept Arçelik mağazası olma unvanını barındırıyor. Aile şirketimize beşinci şubemizi eklemenin mutluluğu içindeyiz" dedi.

Açılış kurdelesini ATSO Başkanı Davut Çetin ve Topay ailesi birlikte kesti. Açılışın ardından davetliler mağazayı dolaşarak ürünleri inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.