TARSİD Başkanı Şahin: Tarım Politikalarına Katkı Yapacağız

Kısa adı TARSİD olan Tarım Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Argun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretleri çerçevesinde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

09 Mayıs 2019 Perşembe 12:57
TARSİD Başkanı Şahin: Tarım Politikalarına Katkı Yapacağız

TARSİD Başkanı Argun Şahin, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tarımı bütünüyle kucakladıklarını ifade eden Başkan Şahin, Üye profilimiz çok geniş. Her bir üyemiz ayrı bir alanda uzman. Sahip olduğumuz bu bilgi birikimiyle tarım politikalarına katkı yapmak istiyoruz” dedi.

Bütün dünyada tarımsal üretimin azaldığını bununla birlikte tarımın önemine ilişkin farkındalığın her geçen gün daha da arttığını vurgulayan TARSİD Başkanı Argun Şahin, ”Üretimin devamlılığını sağlayacak, sürdürülebilir tarım politikalar üretmeliyiz. Yakın gelecekte gıda sorunu gündeme gelebilir” diye konuştu.

Tarım sektörü çerçevesinde pek çok oluşumun ayrı ayrı var olduğunu anlatan Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, “Hepimiz aynı amaç uğruna çalışıyoruz. Tarımı sürdürülebilir kılmak. Tarım sektörünün ve ülkenin hepimize ihtiyacı var. Paydaşların tamamının tarıma sarılması gerekiyor. İş birliğini artırmalıyız” dedi.

Tarımın başkenti Antalya’da konuşlanan TARSİD’in yerinde ve doğru bir örgütlenme olduğunun altını çizen Özen, “Antalya, tarımda markadır. Şehrin tarımda markalaşmasına katkıda bulunan tüm paydaşlar buradadır. Dolayısıyla TARSİD gibi tarımı bütünüyle kucaklayan oluşumun Antalya merkezde olması ve kalması Antalya’nın yararına olacaktır” şeklinde konuştu.

Kurum olarak her türlü desteğe ve iş birliğine hazır olduklarını ifade eden Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, birlikte sektöre olumlu katkılar yapacaklarına inandığını bildirdi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.