SunExpress'in ilk A320 uçağı uçuşunu yaptı

 TÜRK Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in bu sezon filosuna dahil ettiği ilk Airbus A320 uçağı, Antalya'dan ilk uçuşunu Zürih'e gerçekleştirdi.

24 Mayıs 2019 Cuma 11:37
SunExpress'in ilk A320 uçağı uçuşunu yaptı

Antalya'ya 3.7 milyon koltuk kapasitesi sunan SunExpress, Litvanyalı Avion Express ile bu yaz sezonu için gerçekleştirdiği kiralama anlaşması kapsamında 11 Airbus A320 uçağını filosuna dahil edecek. Bu kapsamda filoya dahil edilen ilk Airbus A320 tipi uçak, ilk uçuşunu İsviçre Zürih'e gerçekleştirdi. Diğer uçaklar ise haziran ayı sonuna kadar SunExpress filosuna katılacak.

UÇAK SAYISI 84'E ÇIKIYOR
Yaz sezonu için yapılan anlaşmayla SunExpress filosundaki uçak sayısı 84'e ulaşacak. Filoya katılacak yeni uçaklar Antalya'ya konuşlandırılacak. Bu uçaklarla Antalya'dan yurt dışı uçuşları gerçekleştirilecek. SunExpress, yaz sezonunda Antalya'dan Avrupa'ya 36 noktaya, yurt içinde ise 8 noktaya uçuş düzenleyecek.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.