Sera kurulumunda son teknolojinin adresi

Sera İmalatı ve kurulumu noktasında, sektöründe öncü firma olan KONYALILAR METAL İNŞ. SERA TEK. SAN. VE TİC. A.Ş. müşterilerine daima kaliteli ve kalitesinden ödün vermeden devam etmektedir. Yıllık ortalama 2 milyon m2 son teknoloji modern sera üretim ve montaj kapasitesine sahip olan firma, bu güne kadar birçok önemli projeye imza attı.

14 Haziran 2021 Pazartesi 11:37
Sera kurulumunda son teknolojinin adresi

1990 yılında Selami DEMİR tarafından kurulan Konyalılar Sera, 2007 yılından itibaren Konyalılar Metal İnşaat Sera Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak kurumsal kimliğini oluşturarak, yoluna devam etmektedir.

Alanında uzman kadrosuyla, öncelikli hedefi müşteri memnuniyeti olan ve kaliteden ödün vermeden, anahtar teslim projeleriyle iş yapan ve sera ile ilgili bütün hizmetleri kendi bünyelerinde verdiklerini kaydeden Konyalılar Sera Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa DEMİR, “Konyalılar Sera, Dünya çapında faaliyet gösteren son teknolojiye sahip bir kurum. Modern seralar konusunda; prensiplerinden ödün vermeden, bağlı ve koordinasyonlu, güçlü ekibiyle, proje aşamasından, anahtar teslimi sera kurulumuna kadar, bütün hizmetleri kendi bünyemizde veren, firmayız” diye konuştu.

Modern gotik seralarda, galvanizli konstrüksiyonlar başta olmak üzere, gerekli olan tüm sera ekipmanlarını son teknolojik fabrikalarında imal ettiklerini ifade eden Mustafa DEMİR, “Ayrıca ideal altyapı sistemleri montajı, topraklı ve topraksız yetiştirme ortamları, iklim kontrol mekanizmaları, sulama ve gübreleme sistemleri, ısıtma ve havalandırma ısı yalıtımı için polikarbon, termal perde uygulamalarını entegre olarak çalışacak şekilde, uygulamaktayız “ dedi.

Hizmet verdiği müşterilerine üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunduklarını dile getiren Mustafa DEMİR,  Konyalılar Sera olarak başarıya ulaşmak için müşteri odaklı, verimliliği merkez alan, bir yönetim şekline sahip olduklarını ifade etti.  

Hedeflerinden de bahseden Mustafa DEMİR, “Firma olarak hedefimiz, kalitemizden ödün vermeden, istikrarlı bir şekilde faaliyetlerimize devam ettirmek. Dengeli bir şekilde büyümektir. İlkelerimiz içerisinde en önemli üç unsur; zamanında ürün teslimatı yapmak, kalitemizden hiçbir zaman öden vermemek ve yaptığımız işin arkasında durarak her zaman takibini gerçekleştirmektir” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.06.2021 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.