SAĞLIKLI TARIM İÇİN ‘SOLUCAN GÜBRESİ’

Solucan gübresi ile tarım sektöründe hizmet veren Talya Solucan Firması’nın Sahibi Barış Toker, Antalya İl Tarım Orman Müdürü Mustafa Özen’in elinden çalışma onay belgesini aldı.

09 Nisan 2019 Salı 15:12
SAĞLIKLI TARIM İÇİN ‘SOLUCAN GÜBRESİ’

Talya Solucan’a Antalya İl Tarım ve Orman’dan Çalışma Onayı
Solucan gübresi ile tarım sektöründe hizmet veren Talya Solucan Firması’nın Sahibi Barış Toker, Antalya İl Tarım Orman Müdürü Mustafa Özen’in elinden çalışma onay belgesini aldı.

Talya Solucan, solucan gübresi ile tarımın kalbi olan Antalya’da hizmet vermeye devam ediyor. Güvenilir ve doğa dostu gübre çözümleri ile tarım sektörüne katkı sağlayan Talya Solucan, bir başarıya daha imza attı. Firma Sahibi Barış Toker, sayıca çok az bir firmada bulunan çalışma onay belgesini Antalya İl Tarım Orman Müdürü Mustafa Özen’in elinden aldı. Belgeyi aldıktan sonra duygularını ifade eden Toker, aldıkları belgenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

EN ORGANİK GÜBRE ÇEŞİDİ

Günümüzde bilinen en organik gübre çeşidi olan solucan gübresi ile ilgili kısaca bilgilendirmede bulunan Barış Toker, solucan gübresinin her türlü sebze, meyve bahçesi, tarla ve sera bitkileri için besleyici, güçlendirici, verim arttırıcı ve erkencilik sağlayan özelliklere sahip bir ürün olduğunu belirtti.
SAĞLIKLI TARIM İÇİN!

Şirket olarak Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye’deki tarım sektörüne katkı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Toker açıklamalarına şu şekilde devam etti:

‘Küresel ekolojik iyileşmeye katkı sağlayabilmek için ekonomik, kârlı ve sürdürülebilir yöntemlerle kaliteli organik ürünler üreterek tarımda olumlu ve sağlıklı sonuçlar elde edilmesine katkı sunmak için bu yola çıktık. Ülkemizin organik tarım üretimine katkıda bulunmak, yoğun kimyasal gübre kullanımından dolayı yorgun düşen topraklarımızı geri kazanmak ve ülkemizde son yıllarda artış gösteren kanser, vb. hastalık risklerinin önüne geçebilmek amacıyla Antalya’nın Aksu İlçesi’nde bulunan tesisimizde hizmet vermekteyiz.’

Son Güncelleme: 09.04.2019 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.