Özgür Yazıcı Tarım ATSO tarafından ödüle layık görüldü

Antalya’nın refah düzeyinin ve bilinirliğinin artması, ekonomi, bilim, teknoloji, kültür gibi tüm alanlarda üretilen hizmet ve projeleriyle fark yaratan üyelere Kente Önem Katanlar ATSO KÖK Ödülleri 2021 çalışmasında, Aksu ilçesinden Özgür Yazıcı bağlı bulunduğu vergi dairesinde, vergi rekortmeni listesine girerek ödüle layık görülenler arasında yer aldı.

05 Nisan 2021 Pazartesi 17:20
Özgür Yazıcı Tarım ATSO tarafından ödüle layık görüldü

Aksu ilçesinde Tarım malzemeleri dalında faaliyette bulunan Özgür Yazıcı Tarım işletmecisi sahibi Özgür Yazıcı, ATSO KÖK Ödülleri 2021’in “Ticari bilanço karı büyüklüğüne göre merkezde dereceye giren oda üyeleri  gerçek kişi” kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen ödül törenini sosyal medya hesaplarından açıklayan ATSO, daha sonra ödül alanları tek tek işyerlerinde ziyaret ederek plaketlerini takdim edeceklerini bildirdi.

Antalya’da binlerce firması arasından seçilen Özgür Yazıcı, ATSO KÖK Ödülleri 2021 listesinde olmanın gurur verici olduğunu söyledi. Özgür Yazıcı, “Kente Önem Katanlar ATSO KÖK Ödülleri 2021” listesine Aksu’da iş yapan işletme olarak vergi rekortmeni olarak yer aldık. ATSO tarafından değerlendirilmek ve ödüle layık görülerek yayınlanan listede adımızın olması bizi çok mutlu etti. Biz işimizi her zaman iş ahlakı çerçevesinde yapıyoruz. Bu kuralımız her zaman iş yaşantımızda devam edecektir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.04.2021 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.