Ödüllü firmaya ziyaret

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, İstihdam Şurası'nda ödül alan firmayı ziyaret etti.

20 Aralık 2017 Çarşamba 13:25
Ödüllü firmaya ziyaret

Kumluca'da faaliyet gösteren bir fide tesisi, İstihdam Seferberliği Kampanyası çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında en çok ilave istihdam sağlayan üçüncü firma oldu. Firma sahiplerinden Aydın Bars ödülünü Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı İstihdam Şurası'nda Başbakan Binalı Yıldırım'ın elinden aldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, tesis sahipleri Feyzullah, Ayhan ve Aydın Bars kardeşleri ziyaret etti. Başkan Hüsamettin Çetinkaya, "İnsanlarımıza iş kapısı açmak kaydıyla istihdam oluşturdunuz. İş arayanlara sağladığınız iş kapısı sayesinde ekonomimize katkı sağladınız. Ülkemizin kalkınmasına destek oldunuz. Bundan sonraki iş hayatınızda başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Kumluca halkı adına Bars kardeşlere teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın Bars da "Önce halkımıza ve ülkemize nasıl faydalı olabileceğimizi düşünüyoruz. Sonra işimizi en iyi yapmaya, hataların en asgariye düşmesini hedefliyoruz. Amacımız ödül almak olmuyor. Bunu da Ankara'ya törene giderken anladım. Çünkü biz normal bir toplantıya gider gibi gittik. Gittiğimizde muazzam bir törenle karşılaştık. O törende yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu anladım. Bundan sonra işimize daha sıkı sarılacağız. Halkımıza ve özellikle de tarım sektörüne daha fazla nasıl faydalı olacağımızın hesabını yapacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.