İlk ihale Tütüncü'den

Balıkçı esnafı tarafından kahvaltıya davet edilen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ilk balık kasasının satış ihalesini yaptı

08 Şubat 2016 Pazartesi 15:35
İlk ihale Tütüncü'den
KEPEZ Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen balık mezadında ilk balık kasasının satış ihalesini yaptı.

Antalya Balıkçı Barınağı'nda Balıkçı esnafı tarafından kahvaltıya davet edilen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, düzenlenen balık mezadındaki ilk balık kasasının satış ihalesini yaptı. Açık arttırma usulüyle satışı yapılan balıkların sergilendiği alana gelen Başkan Tütüncü, esnaf ile selamlaştı, hayırlı işler diledi. Balık almak için mezadın başlamasını bekleyen pazarcı esnafı, restoran ve alışveriş marketleri temsilcileri ile vatandaşlar, Tütüncü'nün yerini almasıyla balık kasalarının etrafında toplandı. Tütüncü, mezadın ilk satışı olarak 50 liradan bir kasa lokum balığının satışını gerçekleştirdi. Yapılan açık arttırmayla, bir kasa lokum balığı 100 liradan alıcı buldu.

BALIKÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Barınaktaki tüm balıkçı yazıhanelerini ziyaret eden Tütüncü, ardından kendisi için hazırlanan kahvaltı masasına geçti. Burada kahvaltı olarak salata, hamsi ve çay ikram edilmesine şaşıran Tütüncü, ilk kez kahvaltıda balık yediğini söyledi. Balıkçılara teşekkür eden Tütüncü, buradaki sistemin işleyişinin tüm ayrıntılarına kadar öğrendi. 

Son Güncelleme: 08.02.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.