GÜVENİN ADRESİ ALSANCAK TARIM

2003 yılında kurulan ve her geçen gün müşteri portföyüne yenilerini ekleyerek, gücüne güç katarak büyüyen Alsancak tarım, tüm sera ekipmanlarının bayiliklerini bünyesinde barındırarak Türkiye’nin en büyükleri arasında ki yerini koruyor.

12 Nisan 2021 Pazartesi 11:49
GÜVENİN ADRESİ ALSANCAK TARIM

Tarım sektöründe kullanılan bütün ihtiyaçlara perakende ve toptan cevap verme kapasitesine sahip firma yetkilileri Adnan ve Mustafa Çivik, Antalya’nın tarım sektöründe hizmet veren her ilçede bulunan üreticinin müşterileri olduğunu belirterek, Türkiye’nin her bir yanına malzeme gönderdiklerini söyledi.

 Yurtdışında da söz sahibi olduklarını ifade eden firma yetkilileri, ülkenin en iyisi Vatan Plastik’in ürünlerini sattıklarını belirterek, biz müşterilerimize bir telefon yakın olduklarını ifade ettiler.

Gazetemize işletmelerini anlatan Adnan ve Mustafa Çivik şunları söyledi: “2003 yılında yola Vatan Plastiğin ana bayiliğini alarak çıktık. Adını ispatlamış bir marka ile yola çıkmak verdiğimiz en doğru karardı. Kaliteli ve dayanıklı malzeme üreten bir firma ile çalışmak, iş yaşamında ki basamakları güven içinde çıkmamıza vesile oldu. Antalya bölgesinde çiftçilerin neredeyse tamamına yakını Vatan Plastik ürünlerini kullanıyor. Ürünler 3 yıl garantili olmasına rağmen, 8 ile 10 yıl kullanan üreticilerimiz var” diye konuştu.

Müşterilerine sadece ürün satmadıklarını dile getiren Mustafa Çivik, “Bizden alış veriş yapan her üreticiye teknik destek hizmeti sağlıyoruz. Sattığımız ürünlere güvendiğimiz için, müşterilerimize gönül rahatlığıyla satış yapıyoruz. Müşterilerimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu durumdan hem gurur duyuyoruz hem de daha başarılı olmak adına adımlar atıyoruz” dedi.

Alsancak Tarım işletmesinde; Vatan Plastik sera örtüsü (UV-IR katkılı- termal, kükürtte dayanıklı), mulch film, damlama grubu, yer örtüsü, gölge ve sinek tülü, sera klipsleri, bitki klips çeşitleri, ısı tülleri, sera ipleri ve demir aksamı hariç her türlü sera malzemeleri bulunuyor.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.