Düğün, kongre ve toplantı turizminin kalbi Antalya'da atacak

INTERNATIONAL Mice & Wedding Forum (IMWF) 2019, 12-16 Mayıs'ta, uluslararası destinasyon düğünleri, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en iyi isimlerini bir araya getirecek.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 15:13
Düğün, kongre ve toplantı turizminin kalbi Antalya'da atacak

Türkiye'nin mice ve wedding (düğün organizasyon) alanında, pazardaki payını artıran çalışmalara imza atan IMWF, beş kıtadan, sektörün en büyük markalarının karar vericilerini, 12- 16 Mayıs tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Belek Otel'de düzenlenen IMWF 2019'da buluşturacak. IMWF 2019'a Hindistan, BDT ülkeleri ve Dubai başta olmak üzere birçok ülke katılacak. Bölgesinde lider şirketler arasından seçilerek IMWF'e katılacak olan mice ve wedding acenteleri, Antalya'da en iyi oteller, kurumsal markalar, uluslararası otel ve zincir oteller ve havayolu şirketlerinin bir araya geleceği panel ve oturumlarıyla dikkat çekecek. Destinasyon düğünleri, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün deneyimli isimlerinin buluşacağı zirve, Türkiye'nin düğün ve mice destinasyonu olarak tercih edilmesi ve her sene daha da büyüyen pazardaki payının artırılması da sağlayacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Antalya Valiliği'nin desteğiyle gerçekleşen IMWF 2019'un, düğün turizmi ve mice alanında faaliyet gösteren yabancı sosyal medya blogger'ları ve gazetecilere ilişkin bölümü IMWF ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğinde gerçekleşecek. IMWF 2019 programı içinde, katılımcılara özel tarihi ve kültürel dokunun tanıtılması için geziler de düzenlenecek. Hindistan'ın en iyi banket ve catering şirketlerinden Foodlink, organizasyonun catering partnerliğini üstlendi.


IMWF Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy, dördüncü kez etkinliğe gerçekleştirdiklerini belirterek, "IMWF, dünyadaki mce ve destinasyon düğün sektöründeki en iyi isimleri bir kez daha Antalya'da buluşturacak. Geçen sene gerçekleştirdiğimiz IMWF, tüm dünyada çok büyük yankı uyandırdı. Taleplerde ciddi artışa yol açtı. IMWF 2019'a rekor düzeyde katılım başvurusu oldu. Biz de bu başvurular içerisinden en iyi, etkili olanları seçerek bir araya getirme imkanı verdi. Sektörün tam kalbinde yer alırken, bir yandan da sektör fenomeni Sabbas Joseph'in, uluslararası danışma kurulumuza dahil olması ile tüm yıl boyunca IMWF için uluslararası çapta bir iletişim çalışması yürüttük" dedi.

Çalışmaları gerçekleştirirken Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Tanıtma Genel Müdürlüğü ile eşgüdüm içerisinde ülke tanıtım stratejisi doğrultusunda ortak bir vizyon dahilinde ilerlediklerini aktaran Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sektör olarak uluslararası rekabette ne kadar güçlü bir konumda olduğumuzun anlaşılması adına IMWF önemli bir gösterge niteliği taşıyor. Tüm bileşenleriyle turizmin, gelişime açık yanları ile uluslararası rekabette en güçlü sektörümüz olduğunu defalarca gösterdi. Bu yönde sektörün özgüven anlamında ihtiyaç duyduğu farkındalığa varması anlamında IMWF önemli bir örnek teşkil etti. Biz de bu özgüven ile hazırlıklarımızı tamamladık ve muhteşem bir forum deneyiminde, IMWF 2019'da, misafirlerimizi ağırlamak için hazırız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.