ALKÜ’lü dekan, Tarım Sektörünün Vergilendirilmesi çalışma grubuna seçildi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Dekan Vekili Güneş Yılmaz, ‘Tarım Sektörünün Vergilendirilmesi’ Çalışma Grubu üyeliğine seçildi.

29 Aralık 2021 Çarşamba 14:09
ALKÜ’lü dekan, Tarım Sektörünün Vergilendirilmesi çalışma grubuna seçildi

ANTALYA (İHA) -
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güneş Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Vergi Konseyi bünyesinde kurulan ‘Tarım Sektörünün Vergilendirilmesi’ Çalışma Grubu üyeliğine seçildi. Dekan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre, Vergi Konseyinin Hazine ve Maliye Bakanlığına vergi politikalarının oluşturulması ve uygulanması ile ilgili olarak görüş bildirmek ve bu konularda araştırma ve çalışmalar yapmak üzere görevlendirildi.
Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan, Dekan Yılmaz’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 29.12.2021 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.