27. Anfaş Food Product, ANUGA Gıda Fuarı'nda 

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen, Türkiye'den de büyük katılımın yapıldığı dünyanın en büyük gıda fuarlarından ANUGA gıda fuarına; 27. Anfaş Food Product için tanıtım çalışmaları yapıldı.

22 Ekim 2019 Salı 10:34
27. Anfaş Food Product, ANUGA Gıda Fuarı'nda 

ANUGA Fuarı’nda Türkiye’nin organizasyonunu üstlenen İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, ihracatı artırmak ve iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

ANUGA Fuarına; ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Genel Müdür Yardımcısı Münevver Duran Karahasan, Yurtdışı Satış ve Ziyaretçi Temsilcisi Şeniz Yılmaz katılım göstererek firmalara ziyaretlerde bulundu.


T.C. Köln Başkonsolosu Sn. Ceyhun Erciyes ev sahipliğinde, ANUGA fuarı sebebiyle düzenlenen resepsiyona katılarak 27. ANFAŞ Food Product fuarı ile ilgili olarak Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan ve Köln Ticaret ve Sanayi Odasından Andreas Schafer ve sektör temsilcileri ile görüşmeler sağlandı.

T.C. Köln Başkonsolosu Sn. Ceyhun Erciyes'i makamında ziyaret ederek, fuarlar hakkında detaylı görüşmeler gerçekleştirerek destek aldı. Ayrıca ANUGA fuarı kapsamında gerçekleştirilen Türk Gıda ve Perakende Sektörünün Geleceği Konferansına katılım sağlayarak Almanya’daki perakende sektörünü, 15-18 Ocak 2020 tarihlerinde Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı olarak düzenlenecek 31. Anfaş Hotel Equipment ile 27. Anfaş Food Product fuarlarına davet ettiler.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.