Yaz ayının adresi Engelli Yaz Okulu

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi Engelsiz Yaz Okulu, Antalyalı engelli bireylerin vazgeçilmez adresi oldu. Yüzmeden dramaya eğitim veren merkez, engelli bireylere unutulmaz yaz tatili yaşatıyor.

09 Eylül 2016 Cuma 13:45
Yaz ayının adresi Engelli Yaz Okulu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2007 yılında temelini attığı Türkiye'nin en büyük engelli merkezi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, engellilere yönelik farklı hizmetler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi hem kendi mevcut öğrencileri hem de dışarıdan gelen öğrenciler için ücretsiz Engelli Yaz Okulu düzenledi. Temmuz ayında başlayan yaz okuluna yüzme, masa tenisi, basketbol, bocce, drama, seramik ve görsel sanatlar, müzik-dans alanlarındaki kurslara 230 öğrenci kayıt yaptırdı.

HEM SPOR HEM EĞLENCE
Haftada iki gün 6 saat spor ve sanat alanlarında eğitim alan çocuklar, unutulmaz bir yaz tatili yaşıyor. Engelli çocuklar dersteyken, ailelerin de iyi vakit geçirmesi sağlanıyor. Engelli öğrenciler eğitimlerde neşeli dakikalar geçirirken, bir yandan da eğitim alıyor.

Son Güncelleme: 09.09.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.