Uçak Lisesi tanıtıldı

Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya merkez ilçelerindeki ortaokullarda görev yapan rehber öğretmenlerle birlikte okul tanıtımını yaptı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 11:25
Uçak Lisesi tanıtıldı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, Meslek Liselerinden Sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Yıldız ve İlçe Şube Müdürü Muammer Türkoğlu’nun da katıldığı tanıtım toplantısında, okulun çalışmaları, verilen eğitim ve geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Okul Müdürü Haldun Çevik’in yaptığı sunumda, okuldaki faaliyetler ve hedefler anlatıldı. Türkiye’de alanında ilk ve tek tematim meslek lisesi olma özelliği taşıyan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tanıtımının ardından kokteyl verildi.



Son Güncelleme: 22.05.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.