Uçak Lisesi göklerden inmiyor

Aksu’nun gözde lisesinde eğitim gören öğrenciler, Isparta ve Karain havaalanlarından sonra bu kez de Antalya Havalimanına konuk oldular.

16 Ocak 2017 Pazartesi 13:39
Uçak Lisesi göklerden inmiyor
AKSU Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarılar zincirine yeni bir halka daha ekledi. Atölyeleri ve modern eğitim olanakları ile Akdeniz’in gözdesi haline gelen okulun öğrencileri, mesleki bilgilerini artırmak için çeşitli gezilere katılıyor. Isparta ve Karain havaalanlarında inceleme gezisi yapan ve uçuş programlarında yer alan öğrenciler, bu kez de Antalya Havalimanı’nın konukları arasında yer aldılar. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Benim İşim Benim Geleceğim” projesine dahil olan okulun öğrencileri, bu proje kapsamında Antalya Havalimanına giderek dopdolu bir gün geçirdiler.




 

Son Güncelleme: 16.01.2017 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.