Tekeli Ortaokulu'nda Bilim Fuarı

ANTALYA'nın Serik İlçesi Tekeli Ortaokulu'nda öğrencilerin yaptığı eserlerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 13:09
Tekeli Ortaokulu'nda Bilim Fuarı
Tekeli Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı eserlerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Okul bahçesindeki açılışa Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cesur ve Tekeli Ortaokulu Müdürü Halil Alkan katıldı.
Açılış sonrası protokol üyeleri stantları gezerek öğrencilerin projelerini inceledi. Fen bilimleri öğretmeni İsmail Karaca yürütücülüğünde 10 araştırma ve 10 buluş/tasarım olmak üzere birbirinden ilginç 20 projenin sunumu öğrenciler tarafından yapıldı.



Belediye Başkanı Ramazan Çalık, sergi alanını gezerek genç yeteneklerin eserlerini inceledi. Spor yaptıran tahterevalli, engelli merdiveni, düşmeyen asansör gibi projeler ilgi çekti. Başkan Çalık, tahterevalli modelini parklarda değerlendirebileceklerini ve düşmeyen asansör projesinin de Sanayi Odası ile paylaşılması gerektiğinin söyledi.
Okul Müdürü Halil Alkan da bu yıl ortaokul olarak sadece Tekeli Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yapıldığını ve bu yıl üst üste 3'üncü fuarı düzenleme coşkusunu yaşadıklarını anlattı.
 

Son Güncelleme: 31.05.2017 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.