Tekeli Ortaokulu normal eğitime geçti

Serik 'te bir süredir ikili eğitimin yapıldığı Tekeli Ortaokulu'nda, okul bahçesindeki binada bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün taşınmasıyla normal eğitime geçildi.

04 Mart 2015 Çarşamba 09:46
Tekeli Ortaokulu normal eğitime geçti
Tekeli Ortaokulu bahçesindeki binada hizmet veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir süre önce eski belediye binasına taşındı. Müdürlüğün bahçesindeki bina da Tekeli Ortaokulu'nun kullanımına tahsis edildi. Okulda yıllardır süregelen ikili eğitim sorunu da müdürlüğün taşınmasıyla birlikte çözüme kavuşturulmuş oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, bu hafta itibariyle Tekeli Ortaokulu'nda normal eğitime geçildiği belirtilirken, okulun ilçenin gözbebeği olduğunu söyledi. Müdür İzgi, yakın zamanda Tekeli Ortaokulu'nun hizmet binasını da yenileyerek daha modern hale getirmek istediklerini aktardı.
 

Son Güncelleme: 04.03.2015 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.