Servisçiler ilginç istek: Her okulun farklı giriş saati olsun

ANTALYA Servisçiler Odası, okul giriş saatlerinin aynı olmasının kendilerini zorladığını belirterek, her okulun farklı giriş saati olmasını istedi.

02 Aralık 2016 Cuma 14:16
Servisçiler ilginç istek: Her okulun farklı giriş saati olsun
Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, okulların Antalya'da tek dönem olduğunu hatırlattı. Antalya'da okula giriş saatlerinin aynı olmasının kendilerini zorladığını belirten Şahin, giriş saatlerinin belirli aralıklarla olmasını istedi. Şahin, “Biz bunu sadece para kazanmak için de söylemiyoruz. Aynı anda 1500 servis aracı trafiğe çıktığında kargaşa oluyor. Başka illerde okulların giriş çıkışları farklı. Biz de büyüklerimizin bu konuda bir ayarlama yapmasını istiyoruz" dedi.

ÖĞRENCİ KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN ŞOFÖRÜ GÖRÜNTELEMİŞ
Antalya'da 1800 servis aracının bulunduğunu açıklayan Şahin, bu araçların 1500'ünün odalarına bağlı olduğunu vurguladı. Geleceğin cumhurbaşkanını, belediye başkanlarını taşıdıklarını kaydeden Şahin, yaptıkları işi önemsediklerini söyledi. Bu işi ticaretten öte gördüklerini anlatan Şahin, çocukları kendi evlatları yerine koyduklarını kaydetti.

Her okulda servisçilerin bir sorumlusu bulunduğunu dile getiren Şahin, ayda bir toplanarak bu sorumlulardan ailelerin isteklerini dinlediklerini söyledi. Her servise kamera takılı olduğunu belirten Başkan Şahin, “Her şoför uyuşturucu testinden geçiyor. Çok fazla denetleniyoruz, ama en büyük denetçilerimiz öğrenciler. Geçen gün servis içinde bir öğrenci yanıp sönen kırmızı ışıkta geçen servisini kameraya çekip şoförü babasına şikayet etmiş. Öğrencinin babası bizi aradı ve görüntüleri gösterdi. Kendisine durumu izah ettik" dedi.
 

Son Güncelleme: 02.12.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.