Servis şoförlerine eğitim

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde okul servis şoförlerine eğitim semineri düzenledi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:38
Servis şoförlerine eğitim
Kumluca'da servis şoförlerine yönelik eğitim semineri Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Seminerde şoförlere, trafik kuralları, okul servis kuralları, sorumluluk hareketleri, 10 numara şoför nasıl olunur, iletişim ve sağlık (ilkyardım) konularında bilgi verildi. İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı 37'nci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı'ndan Mustafa Acem ve Köksal Kayasaroğlu trafik kuralları konusunda bilgi verdi. Kumluca Rehberlik Araştırma Merkezi'nden Melek Şahin iletişim, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nden Meryem Özgem de ilkyardım konularında sunumlar yaptı. Seminere katılan şoförlere sertifika verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Şahin, "İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör olayı hepimizin yüreğini yaktı. Bu olayın üstüne söyleyecek söz bulamıyoruz. Hiç yılmayacağız. Hainler bize ne yaparsa yapsın birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, bana göre bu eğitim camiasının içinde hepiniz bir öğretmensiniz. Hepimiz aynı gaye için mücadele ediyoruz. Hepimiz bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız için çalışıyoruz. O zaman çocuklarımızın yetişmesi için hata yapmak yok. Sizlere güveniyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.