Serik'te karne sevinci

SERİK İlçesi'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısı düzenlenen karne töreniyle sona erdi.

20 Ocak 2017 Cuma 15:38
Serik'te karne sevinci
Serik'te 9 Mart İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Kaymakam Haluk Şimşek'in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı törenlere Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve Şube Müdürü Serdal Özdil, öğretmenler ve veliler katıldı.

İlk tören, 9 Mart İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Birinci sınıf öğrencilerine karnelerini veren protokol üyeleri, çeşitli hediyeler de verdi. Serik'teki ikinci tören ise 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu'nda yapıldı. Buradaki görende TEOG'da dereceye giren öğrencilere madalya verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, öğrencilere ödev verilmediğini, bol bol gezerek dinlenmelerini önerdi. Başkan Ramazan Çalık ise öğrencilere fırsat buldukça kitap okumalarını ancak dilenme ve çevreyi tanımaya da zaman ayırmalarını söyledi.

Tören sırasında her iki okulun müdürleri okullardaki eksikleri gündeme getirerek Belediye Başkanı Ramazan Çalık'tan destek istedi. Başkan Çalık, okulların eksiklerini gidereceklerini söyledi. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.