Okul servislerine kameralı takip sistemi

Antalya Serik’te okul servislerine şoförler ve rehberlerin öğrencilere davranış biçimlerini kontrol etmek amacıyla kamera sistemi kuruldu.

06 Eylül 2014 Cumartesi 12:33
Okul servislerine kameralı takip sistemi
252 No’lu Öğrenci Servisçiler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ramazan Özcan 80 okul servis aracına kamera sistemi taktırdıklarını, bu sayede öğrencileri, servis şoförlerini ve rehberleri kontrol edebileceklerini söyledi. Serik’te bir ilke imza attıklarını anlatan Başkan Özcan, servis hizmetinde kalite ve can güvenliğini ön planda tuttuklarını belirtti.

Öğrenciler güvenli hizmet alacak
Kameralar sayesinde çocukların emniyet kemeri takıp takmadığı, görevlilerin davranış şekillerini takip edeceklerini anlatan Başkan Özcan şöyle dedi:
"Okul servis araçları hizmet yönetmeliği, trafik kuralları, servis araçlarında rehber personel ve şoförlerin okul servis aracında öğrencilere davranış biçimleri, indirme, bindirme konularında neler yaptıklarını takip ediyoruz. Okul yönetimi ve velilerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Öğrencilerimiz artık daha güvende ve daha kaliteli hizmet alacak. Bu sistemin Antalya bölgesinde ilk olarak başlatmamızın sevincini yaşıyoruz." 

Son Güncelleme: 06.09.2014 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.