Öğretmeni en iyi anlatana ödül

DEMRE'de Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

25 Kasım 2016 Cuma 11:25
Öğretmeni en iyi anlatana ödül
Demre Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. 'Öğretmen' konulu yarışmada, şiir dalında 80. Yıl Ortaokulu'ndan Arife Dikili birinci, Atatürk Ortaoukulu'ndan Samiye Kocagöz ikinci, Beymelek Şehit Abdurrahman Esen Ortaokulu'ndan Özel Sarıca üçüncü oldu.
Kompozisyon dalında ise Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Gamze Üzen birinci, Demre İmam Hatip Anadolu Lisesi'nden Furkan Özaslan ikinci, Anadolu Lisesi'nden Samiye Ayşe Süngü ise üçüncü oldu.

Resim yarışmasında ise Karabucak İlkokulu'ndan Tuna Tüngüllü ve Yunus Emre Ortaokulu'ndan Fatma Koparıcı birinci, Yusuf Özek İlkokulu'ndan Ecri Atal, Özel Bil Ortaokulu'ndan Ahsen Yelda İbik ikinci, Beymelek İlkokulu'ndan Huriye Sena Kıtıl ve Atatürk Ortaokulu'ndan Samiye Çalışkan üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Murat Uz, Garnizon Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan ve Belediye Başkanı Süleyman Topçu tarafından verildi. 

Son Güncelleme: 25.11.2016 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.