Öğrencilere havacılık anlatıldı

TÜRK Hava Kurumu (THK) Antalya Şube yönetimi, 'THK Tanıtma ve Havacılığı Sevdirme' projesi kapsamında Antalya Özel Liderler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 13:13
Öğrencilere havacılık anlatıldı
Karain Havacılık Eğitim Merkezi Müdürü Halis Atmış'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrencilere havacılık faaliyetleri konusunda eğitim verildi. Antalya Liderler Okul Müdürü Ebru Doydu ve Karain Havacılık Eğitim Merkezi Model Uçak Rehber Öğretmeni Ceyda Atmış'ın liderlik yaptığı öğrenciler, sportif ve amatör havacılık için kullanılan Karain Havacılık Merkezi'ni de gezdi.
Burada sergilenen Wilga ve Antanov uçaklarını yakından inceleyen çocuklar, kullanım yerleri ve görevleri hakkında bilgi aldı. Uzaktan kumandalı model uçakların bulunduğu hangarı en ince ayrıntılarına kadar inceleyen öğrencilere, Gyrocopter Pilotu Emre Koç tarafından gyrocopten uçuşu yaptırıldı. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.