Öğrencilerden sürücülere uyarı

ANTALYA'da 2019 yılı Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Konyaaltı Caddesi'nde kontrolsüz yaya geçidinden geçip, sürücülere yaya güvenliği hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrenciler ellerindeki mavi ve beyaz balonları uçurup, trafikte yaya önceliğine farkındalık oluşturdu.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 13:55
Öğrencilerden sürücülere uyarı

Antalya'da 2019 yılı Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri 4-10 Mayıs tarihlerinde 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla, 'Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği' temasıyla gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında Konyaaltı Caddesi'nde Barbaros Ortaokulu öğrencileri kontrolsüz yaya geçidinden geçerek, sürücülere yaya güvenliği hakkında bilgilendirme yaptı. Etkinlikte öğrenciler ellerindeki mavi ve beyaz balonları uçurup, trafikte yaya önceliği hakkında farkındalık oluşturdu.

Sürücülere trafik kurallarını anlatan öğrenciler ve polisler, kurallara uyulması hakkında çağrı yaptı. Antalya Vali Yardımcısı Ali Taşkın Balaban, trafik kazalarının en aza indirilmesi için eğitim çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.