Öğrencilerden huzurevine ziyaret

 KORKUTELİ Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri Fethi Bayçin Huzurevi'ni ziyaret etti.

26 Ekim 2017 Perşembe 09:58
Öğrencilerden huzurevine ziyaret

Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk duygularının gelişimine katkı sağlamak, toplumsal farkındalıklarını ve bilinç düzeylerini artırmak için Fethi Bayçin Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Öğrenciler evlerinde hazırladıkları pastaları huzurevi sakinlerine ikram etti.


 

Öğretmen Şeyma Koyunlu, "Bu ziyaretlerin öğrenci, öğretmen ve büyüklerimiz üzerindeki birçok önemli etkisini gözlemledik. Bundan dolayı okulumuz 3 yıldır düzenli olarak huzurevi ziyaretleri düzenlemektedir. Bu yaptığımız etkinliği öğretmenlerimiz Cazibe Bayar Doğan ve Hatice Canavar ile birlikte 'Gönüllü Torun' projesine dönüştürüp gelecek yıllarda da devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.