Öğrenciler Münih'te toplantıya katıldı

MANAVGAT Namık Karamancı Fen Lisesi'nin proje ortağı olduğu SELFY Erasmus+KA2 toplantısı Almanya'nın Münih kentinde yapıldı.

07 Aralık 2016 Çarşamba 13:30
Öğrenciler Münih'te toplantıya katıldı
Manavgat'tan Namık Karamancı Fen Lisesi ile birlikte Almanya, İtalya, Romanya, Portekiz, Fransa ve Letonya'dan 7 okulun katıldığı Save Earth's Life For Youth (SELFY) Erasmus + KA2 projesinin öğrenci çalışma toplantısı Münih'te yapıldı. Projeyle öğrenciler vahşi yaşam, dünyanın oluşumu, çevre ve enerji alanlarında çalışmalar ve araştırmalar yaparak birbirleriyle paylaşıyor. Namık Karamancı Fen Lisesi Müdürü Hasan Kökçü, Münih'te düzenlenen toplantının projeyle ilgili yapılan 5'inci toplantı olduğunu belirtti.

Proje sorumlusu İngilizce öğretmeni Hasan Biber, Münih'teki toplantının konusunun yenilenebilir enerji olduğunu aktarırken, "Şu ana kadar okullarımızda gerçekleştirmiş olduğumuz araştırmalar ve çalışmalar sunumlarla paylaşılarak bir sonraki toplantı için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü ve karara bağlandı. Öğrenciler ve öğretmenler olarak, ev sahibi ülke tarafından organize edilen eğitimler ve atölye çalışmalarına ve değişik derslere katılarak konu ile ilgili bilgimizi arttırma fırsatı bulduk. Özellikle katıldığımız eğitimler ve atölye çalışmaları bizim için son derece ilginç ve önemliydi" dedi.

Öğrencilerden Ali Kubilay Çoban da projeyle hem yabancı dil becerisini geliştirme hem de yenilenebilir enerji ve çevre konusunda bilgilerini arttırma fırsatı bulduklarını belirtti. Projenin bir sonraki öğrenci çalışma toplantısı mart ayında İtalya'da gerçekleşecek. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.