Öğrenciler belediyeyi ziyaret etti

Başkan Tütüncü, çocuklara, 'Kepez benim her şeyim' yazılı tişört hediye etti.

15 Şubat 2016 Pazartesi 15:07
Öğrenciler belediyeyi ziyaret etti

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'şehircilik bilinci' kazanmaları amacıyla meclis salonunda ağırladığı çocuklara, üzerinde 'Kepez benim her şeyim' yazılı tişört hediye etti.



Kepez Belediyesi, yarıyıl tatilinin ardından ilçedeki ortaokul öğrencilerini, hizmet binasında yeniden misafir etmeye başladı. 'Kepezli Çocuklar, Meclisin Konukları' adlı eğitim çalışması kapsamında Şehit İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulu öğrencileri, belediye binasında ağırlandı. Halkla İlişkiler, Gelir Servisi, Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Emlak ve İstimlâk, İmar ve Şehircilik müdürlükleriyle, nikâh salonunu ve başkanlık makamını gezen öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile sohbet etti.

BELEDİYECİLİK DERSİ

Başkan Hakan Tütüncü, sohbette öğrencilere, yerel yönetim, merkezi idare nedir, meclisin, encümenin, belediye başkanının görevleri nelerdir konularında bilgi verdi. Okulun sorunlarının çözümüyle yakından ilgilendiklerini anlatan Başkan Tütüncü, çevre duvarından asfaltına ve ek binasına kadar taleplerini karşıladıklarını, karşılamaya da devam edeceklerini söyledi.



ÖĞRENCİLERDEN İSTEKLERİ

Öğrencilerin belediyecilik konusundaki, sorularını da yanıtlayan Başkan Tütüncü, onlara, "Derslerinize çok çalışın. Ödevlerinizi eksiksiz yapın. Çok kitap okuyun. Herkese saygı ve sevgi ile yaklaşın. Kavga etmeyin. Ülkenizi, milletinizi, devletinizi ve şehrinizi çok sevin. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehitlerimizi asla unutmayın ve onların hatıralarını yaşatın ve geleceğe taşıyın" öğüdünde bulundu.

Başkan Tütüncü öğrencilere üzerinde 'Kepez benim her şeyim' yazan tişört, Vehbi Vakkasoğlu'nun 'Öğretmenin Not Defteri' adlı kitabı ile Kepez Belediye Tiyatrosu'nun, 'Kepezli Kaplumbağa Silva'nın biletini hediye etti.

Son Güncelleme: 15.02.2016 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.