Minikler zeytin dalı uzattı

Demre Yusuf Özek İlköğretim Okulu 'Zeytin Dalı Uzatıyorum' projesiyle 'başarı belgesi almaya' hak kazandı.

14 Aralık 2013 Cumartesi 11:36
Minikler zeytin dalı uzattı
ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Değerler Eğitimi' kapsamında düzenlenen proje yarışmasında, Demre Yusuf Özek İlköğretim Okulu 'Zeytin Dalı Uzatıyorum' projesiyle 'başarı belgesi almaya' hak kazandı. Barış için geliştirilen projeyi yürüten 3 öğretmen ve 36 öğrenci, okullarına ödül getirdi. Ayrıca aynı okuldan anasınıfı öğretmeni Nazlı Aktaş'ın hazırladığı 'Saygılıyız' adlı proje de 'başarı belgesi' aldı.


'Zeytin Dalı Uzatıyorum' projesi kapsamında bir zeytin dalına takılan 'barış ve dostluk' mesajları ilçe genelindeki tüm kurumlara gönderildi. Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Yusuf Özek İlköğretim Kurumu Müdürü İbrahim Hayri Çivrilli' başarı ve katılım belgesi verdi. Öğretmenlere kitap hediye eden Aldal, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.


Dünyada en çok ihtiyaç duyulan şeyin barış olduğuna dikkati çeken Aldal, "Barış konulu bir projeyle bu başarıyı kazanmak ilçemiz adına, gelecek adına çok güzel bir başarı" dedi.

 

Son Güncelleme: 14.12.2013 11:43
Anahtar Kelimeler:
AntalyaDemreEğitimProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.