Mehmet Balık Eğitim İş genel başkanlığına aday

EĞİTİM İş Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, Türkiye genelinde 50 bini aşkın öğretmenin üye olduğu sendikanın genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 11:15
Mehmet Balık Eğitim İş genel başkanlığına aday
Eğitim İş'in 2 Ekim Pazar günü Ankara Gürkent Otel'de yapılacak genel başkanlık yarışında üç aday yarışacak. Mevcut genel başkan Veli Demir'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı genel kurul için Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık başkanlık adaylığını açıkladı. Balık'ın listesinde İstanbul'dan Ahmet Güngör, Eskişehir'den Ebru Sungar, Konya'dan Şükrü Balum, Kahramanmaraş'tan Ahmet Kürtül, Adana'dan İsa Kayadal gibi illerinin şube başkanı veya şubelerinde yönetici isimlerle kurucu genel sekreter Orhan Yıldırım bulunuyor.

Mehmet Balık, emek ve sınıf mücadelesinde sade Eğitim İş üyesi olmaktan kaynaklanan onur ve gururla dayanışmayı büyüteceklerini söyledi. Eşitlik, özgürlük ve kardeşlik mücadelesini örgütlemek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yaşamak, yaşatmak ve ileriye taşımak istediklerini kaydeden Balık, Eğitim İş'i Cumhuriyetin büyük eserlerinden biri yapmak için çalışacaklarını dile getirdi. 

Son Güncelleme: 28.09.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.