Manavgatlı yazarlar öğrencilerle buluştu

MANAVGAT'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Kütüphanesi organizasyonunda yerel yazarlar öğrencilerle bir araya geldi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:39
Manavgatlı yazarlar öğrencilerle buluştu
Manavgat Halk Kütüphanesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015 yılında başlattığı 'Yerel Yazarlar İmza Projesi' bu yıl da devam ediyor. Manavgatlı yazarlar öğrencilerle ilk buluşmayı Kaymakam Nazmi Günlü'nün de katılımıyla 75'inci Yıl Ortaokulu'nda gerçekleştirdi. Buluşmada yazarlar Hidayet Oktay, Hüseyin Ziyaettin, Nadire Sönmez, Nurten Çaylı, Hasan Ünal, Halil Yıldırım, Hasan Kırtı ve Mahmut Öz yer aldı.



Yazarlar imza etkinliği öncesi sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Yazarlar öğrencilere, öğretmenlere ve diğer katılımcılara kitap yazma, kitap okuma konusunda deneyimlerini anlatıp her fırsatta okumaları gerektiğini ve yazarlığın temel ilkelerini anlattı. Sınıflarda yaptıkları bilgilendirmenin ardından yazarlar kitaplarını imzalayarak öğrenci ve öğretmenlere takdim etti. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.