KYK’dan nöbetçi yurt müjdesi

AKDENİZ Üniversitesi’nde (AÜ) 24 Eylül’den önce ders başı yapacak olan öğrencilerin yaşadığı yurt krizi, rektörlük yönetimi ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya İl Müdürlüğü’nün girişimi ile çözüldü.

11 Eylül 2018 Salı 11:45
KYK’dan nöbetçi yurt müjdesi

MAĞDURİYET YAŞANMAYACAK
24 Eylül tarihi öncesinde ders başı yapan ve yurt yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını bekleyen öğrencilerin nöbetçi yurtlara kabul edileceğini açıklayanAkdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Mağduriyet yaşanmayacak” dedi.
“Öğrencilerimizin bize emanet olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” diyen Ünal, “Öğrencilerimiz yurt başvuru sonuçları belli oluncaya kadar misafir olarak yurtlarımızda kalabilecek. Tabi bunun için resmi başvuru yapmaları gerekiyor” diye konuştu.

EK YURT AÇILABİLİR
Uygulama sayesinde yurt mağduriyeti yaşanmayacağını kaydeden KYK Antalya İl Müdürlüğü yetkilileri ise şu bilgileri aktardı: “Nöbetçi yurtlarımız şu anda faaliyette. İhtiyaç olması durumunda başka yurtlarda açılacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak.”

Anahtar Kelimeler:
Akdeniz üniversitesi Kyk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.