Kurs Eğitim Merkezi açıldı

MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan Salkımevler Mahallesi Kurs Eğitim Merkezi törenle hizmete açıldı.

13 Ocak 2017 Cuma 10:38
Kurs Eğitim Merkezi açıldı
Manavgat Belediyesi'ne bağlı Kurs Eğitim Merkezi, Salkımevler Mahallesi'nde törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı Doğukan Demirkaya, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, davetliler, mahalle halkı, kursiyerler ve kurs öğretmenleri katıldı. Ahşap boyama, resim, giyim, örgü, iğne oyası, mefruşat, okuma yazma eğitimlerinin verileceği kurs eğitim merkezine şu ana kadar 130 öğrencinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eğitimli toplumların sorunların üstesinden daha kolay geleceğini belirterek, eğitim merkezleri arttıkça eğitim düzeyinin de artacağının bilinciyle göreve geldikleri ilk günden itibaren kadın, genç ve çocukların eğitimine önem verdiklerini ve bunu sağlamak için büyük yatırımlar yapmaya özen gösterdiklerini anlattı.

Başkan Sözen, "Çocuklarımızın eğitiminde elimiz ve küçücük bir katkımız olursa bu bize mutluluk verir. Belediyelerin görevleri her zaman bina yapmak, yol yapmak değildir. Belediyelerin görevleri arasında eğitime katkı yapmak da vardır. Buradaki en önemli etken sizlerin bizim yanımızda olmanızdır. Eğitimi her zaman ilk planda tuttuk ve bu anlamda yatırımlar yaptık. İbrahim Sözen ve Side Gençlik Merkezlerimizde gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımızı pek çok dalda eğitiyoruz. Bugüne kadar toplam 10 bin kadın, genç ve çocuğumuzu bu kurslarımızda eğitmişiz. Bu bizleri sevindiriyor. Kimileri öğrendikleriyle meslek sahibi oluyor" diye konuştu. Konuşmanın ardından kurs eğitim merkezinin açılış kurdelesi kesildi. 

Son Güncelleme: 13.01.2017 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.