Kumluca'da okul kantinlerine denetim

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde belediye ekipleri tarafından okul kantinleri denetlendi.

06 Ekim 2016 Perşembe 14:38
Kumluca'da okul kantinlerine denetim
Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul kantinlerine yönelik kontrollerini sıklaştırdı. Denetimlerde kantinlerin ruhsatları, ruhsata uygun çalışma yapılıp yapılmadığı kontrol edildi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, gıda üretim ve tüketimi yapılan ve özellikle de öğrenciler tarafından tüketilen gıdalar konusunda hassas davrandıklarını belirterek, "Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinlerimize yönelik denetimleri sıklaştırdık. Denetimlerde önceliğimiz işletmenin ruhsatlı olması ve tarafımızca verilen ruhsata uygun faaliyet göstermesi. Belediye olarak sorumluluğumuz kapsamında bu tür denetimleri devamlı olarak yapacağız" dedi.

Yapılan denetimlerde kantinlerde herhangi olumsuzluğa rastlanmadığını vurgulayan Başkan Çetinkaya, kantin işletmecileri ve çalışanlarına bazı konularda tavsiye ve uyarılarda bulunulduğunu kaydetti. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.