Kumluca'da öğrenciler için atölye

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi bahçesine 50 metrekarelik atölye yaptırıldı.

06 Ekim 2016 Perşembe 11:57
Kumluca'da öğrenciler için atölye
Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Temel Eğitim Mahallesi'ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Motor Bölümü'nde eğitim gören öğrenciler için atölye yaptırıldı. Tüm giderleri oda tarafından karşılanan atölyenin 1 hafta içinde hizmete başlayacağı belirtildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, "Atölyemizi çok kısa sürede tamamladık. Şimdi sıra öğrencilerimizin üzerinde eğitim göreceği motorları monte etmeye geldi. Motorlarımız hazır, sadece monte edilecek" dedi.

Okul yönetimi ise bu atölyede 40 öğrencinin eğitim göreceğini aktardı. Öğrencilerin dönem içinde Sanayi Sitesindeki esnafın yanında staj göreceği kaydedilirken, öğrencilerin ustalık belgesiyle mezun olabileceği belirtildi. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.