Korkuteli MYO'da peyzaj çalışması

AKDENİZ Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu (MYO) binasının çevresinde peyzaj çalışması yapılacak.

13 Ocak 2017 Cuma 10:39
Korkuteli MYO'da peyzaj çalışması
Kısa adı 'KEKSAV' olan Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan Korkuteli MYO binası çevresinin peyzaj çalışmaları için start verildi. Korkuteli MYO Müdürü Faik Ardahan, KEKSAV Yönetim Kurulu Üyesi Arif Cebeci ve bazı öğretim üyelerinin de katılımıyla düzenlediği basın toplantısında peyzaj konusunda güzel bir plan hazırlandığını, bu bölgenin adeta yaşayan bir sosyal alana çevrilmesi için plan üzerinde uzun süre düşünülerek gerekli eklemelerin yapıldığını söyledi. Ardahan, "Peyzaj çalışmaları tamamlandığında okulumuz yanındaki bölge her türlü sosyal ihtiyaçların karşılandığı, sosyal ve eğitim alanları ile kapalı uygulama alanlarını içerisinde barındıran bir duruma gelecek. Ayrıca tıbbi ve aromatik bitkiler bölümü için uygulama alanı ve seraların da yer alacağı bir bölüm düşünüyoruz" dedi.



Ardahan, "Üç seyir terasımız olacak. Pergolaların olduğu dinlenme ve okuma alanları düşünülüyor. 218 kişilik bir amfi tiyatro olacak. Bu projenin benim görev sürem olan 3 yıl içerisinde tamamlanacağına inanıyorum. Ben bunu başaramazsam, kendimi başarısız olarak görürüm. Projenin ilk aşaması okulun çevresiyle ilgili, ikinci aşaması ise taraçaların düzenlenmesi olacaktır. Bu proje imece usulü çözülecek bir proje. Bugün itibariyle startı vermiş bulunuyoruz. Korkuteli'deki herkesin desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 13.01.2017 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.