Konyaaltı'ndan ücretsiz dil kursu

KONYAALTI Belediyesi tarafından açılan ücretsiz yabancı dil kurslarında kursiyerlere 20 kişilik sınıflarda eğitim veriliyor.

31 Ocak 2017 Salı 13:38
Konyaaltı'ndan ücretsiz dil kursu
Konyaaltı Belediyesi, ilçede oturan 20 bin yabancı için ücretsiz Türkçe kurslarının yanında, yabancı dil öğrenmek isteyenlere de ücretsiz eğitim veriyor. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) açılan İngilizce ve Rusça kurslarından, 2 ve 8. sınıf arası öğrenciler ile 15 yaş üstü yetişkinler yararlanabiliyor.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Yabancı dil öğrenmenin bir diğer avantajı muhakkak ki iş ararken karşımıza çıkmaktadır. İlçemiz turizmin pilot bölgelerinden. Dolaysıyla hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımız için yabancı dil olmazsa olmazlarımızdandır. Farklı branşlarda verilen kurslarımız halk tarafından büyük bir ilgi görüyor. Halkımızın talepleri doğrultusunda bu kursları gelecek yıllarda daha geniş ve daha kapsamlı bir şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 31.01.2017 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.