Konyaaltı'nda karneler dağıtıldı

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sömestr tatiline giren Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin minik öğrencilerine karnelerini dağıttı.

20 Ocak 2017 Cuma 18:00
Konyaaltı'nda karneler dağıtıldı
Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşlerinde karne heyecanı yaşandı. Yaşları 3 ile 6 arası 224 öğrencinin velilerinin de katıldığı karne töreni, ilk olarak Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreşi'nde başladı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kreşte eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

Ardından Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi'nde düzenlenen karne törenine katılan Başkan Böcek, buradaki konuşmasında, " Konyaaltı'nda 52 okul bulunuyor. Bu okullarda eğitim gören 20 bin 449 öğrenci sömestr tatiline girdi. Yine 1143 öğretmen de tatile başladı. Karne töreniyle minik öğrencileri motive etmek istedik. Çocuklarını en iyi şekilde okutmak için çaba gösteren anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğimizi bugünden hazırlayan eğitimin miğferleri öğretmenlerimize de ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Öğrenci ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirip sohbet eden Başkan Böcek, minik öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verdi.
 

Son Güncelleme: 20.01.2017 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.