Konyaaltı Kitap Fuarı, yeni yerinde

BU yıl 8'incisi düzenlenecek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Konyaaltı Belediyesi'nin yeni inşa ettiği Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılıyor.

01 Kasım 2017 Çarşamba 13:56
Konyaaltı Kitap Fuarı, yeni yerinde

'Okumak lazım!' sloganıyla ilki gerçekleştirilen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, bu yıl Atatürk'ün “Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir" sözüyle sekizinci kez kapılarını açıyor. Her yıl onlarca yazar, siyasi ve düşünce insanının severleriyle buluştuğu Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl inşa edilen ve 3 bin 500 kişilik Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılıyor.

KİTAP FUARI BU YIL KONYAALTI'NDA

8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde açılacağını dile getiren Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Bu seneki kitap fuarımızı Antalya'nın en büyük kongre merkezinde kitap severlerle buluşturacağız" dedi. 200 yayınevinin 52 stant ile fuarda yer alacağını belirten Muhittin Böcek, 130 yazarın katılacağı 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'yla yeni bir rekor kıracaklarını söyledi. Muhittin Böcek, ziyaretçi sayısıyla da Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın Türkiye'nin en büyük ilk üç kitap fuarı olduğuna dikkat çekti.

Başkan Böcek şöyle konuştu:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da her görüşten yazar, siyasi ve düşünce insanını sevdikleriyle tek çatı altında buluşturuyoruz. Bu yıl Yılmaz Özdil, İsmail Saymaz, Ataol Behramoğlu, Banu Avar, Hanefi Avcı, Ali Türkşen, Mavisel Yener, Ayşe Kulin, İrfan Değirmenci, Engin Alan, Sinan Meydan, Ersan Şen, Doğu Perinçek, Gürsel Tekin, Barış Yarkadaş, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay ve Ahmet Yavuz gibi birbirinden değerli 130 yazar, imza günleri ve söyleşilerle 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nda yerini alacak."

“22 bin ziyaretçi ile başladığımız Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı her yıl rekor ziyaretçi sayısıyla gerçekleştiriyoruz" diyen Muhittin Böcek, 24 Kasım- 3 Aralık günleri arasında Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı yine rekor ziyaretçi sayısıyla tamamlayacaklarına inandığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.