Konyaaltı Kent Gönüllüleri'nden okullara destek

KONYAALTI Belediyesi'nin Konyaaltı Kent Gönüllüleri Projesi'yle kamu kurumlarına destek sağlanıyor. Sivil Yaşam Derneğin üyeleri, proje kapsamında Hasan Fatma Çavlı İlkokulu'nu boyadı.

02 Mayıs 2017 Salı 15:45
Konyaaltı Kent Gönüllüleri'nden okullara destek
Gönüllülük esasıyla sürdürülen Konyaaltı Kent Gönüllüleri Projesi'yle vatandaşlar, alanında uzman kişiler tarafından bilgilendiriliyor. Ayrıca proje kapsamında kamu kurumlarına da ihtiyaçları ölçüsünde yardım sağlanıyor. Son olarak projeye dahil olan Sivil Yaşam Derneği, Konyaaltı Belediyesi'nin destekleriyle Hasan Fatma Çavlı İlkokulu'nda boya ve temizlik yaptı.



İlk olarak okul duvarının eskiyen sıvasını kazıyan dernek üyesi gençler, sonrasında da boya çalışması yaptı. Okulun dış ve iç duvar yüzeyinde özenle boya yapan gençler, zaman zaman da öğrencilerle oyun oynadı. Sivil Yaşam Derneği Başkanı Deniz Korkmaz, Konyaaltı Belediyesi'nin katkılarıyla bir okulda boya ve temizlik çalışması yaptıklarını bildirdi. Deniz Korkmaz, kendilerine bu imkânı tanıyan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de ayrıca teşekkür etti.


Son Güncelleme: 02.05.2017 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.