Kepez'e 24 derslikli okul

KEPEZ Belediyesi, Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) ve işadamı Polat Yıldırım'ın işbirliğiyle ilçeye 24 derslikli okul yapılacak.

16 Ocak 2017 Pazartesi 11:37
Kepez'e 24 derslikli okul
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeni Mahalle İlkokulu'nu ziyaret etti. KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Yerebakan'ın da eşlik ettiği Başkan Tütüncü, öğrenciler ve öğretmenlerle görüştü. Okul yönetimi, bölgedeki nüfus artışından dolayı okulun talebi karşılayamadığını bu nedenle yeni bir okul binasına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Başkan Hakan Tütüncü de ilçeye 70 yeni okul binası kazandırdıklarını, Yeni Mahalle İlkokulu yönetiminin talebini de karşılayacaklarını söyledi. Başkan Tütüncü, KEMDER ve işadamı Polat Yıldırım'ın iş birliğiyle yeni bir okul yapacaklarını ve en kısa zamanda eğitim öğretime kazandıracaklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.