Kepez'den YKS deneme sınavı

KEPEZ Belediyesi, üniversite giriş sınavlarına hazırlanan lise son sınıf ve mezunlar için Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi. Sınava 450 öğrenci katıldı.

27 Şubat 2018 Salı 12:38
Kepez'den YKS deneme sınavı

Kepez Belediyesi, lise son sınıf ve mezunlar için açtığı ücretsiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kurslarının ardından Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi. Türkçe, sosyal bilimler, temel matematik ve fen bilimleri oturumlarının yer aldığı sınavda öğrencilere 125 soru soruldu, 135 dakika süre tanındı. Kepez Belediyesi'nin Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde düzenlediği sınava 450 öğrenci katıldı.

YKS SINAVLARI 3 AYRI TARİHTE DÜZENLENECEK

Kepezli öğrencilerin üniversite kapılarını aralayabilmesi için Kepez Belediyesi, 3 ayrı tarihte daha ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Öğrencilerin 24 Mart Cumartesi günü yapılacak deneme sınavı için 1-17 Mart, 28 Nisan'daki sınav için 1-21 Nisan ve 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek son deneme sınavı için 1-18 Mayıs tarihlerinde Kepez Belediyesi Teomanpaşa Kurs Merkezi'ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. İsteyen adaylar 339 73 12 nolu numaradan Teomanpaşa Kurs Merkezi'ni arayarak gerekli bilgileri alabilecek.

KEPEZ'DEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ YKS KURSU

Kepez Belediyesi, açtığı ücretsiz YKS kursları ile birçok öğrenciye de üniversite kapılarını aralıyor. Mezunların da katılabildiği kurslar hafta içi 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, lise son sınıf öğrencileri için ise 17.00 ile 20.00 saatleri arasında yapılıyor. 6 sınıfın yer aldığı Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde 600 öğrenci YKS hazırlık kurslarına katılıyor. Kurs merkezindeki etüt salonu da öğrencilerin kurs saatlerinden arda kalan zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.