Kepez'den eğitime destek

KEPEZ Belediyesi, yarıyıl tatilinde ilçedeki okullarda bakım ve tadilat çalışması yaptı.

05 Şubat 2018 Pazartesi 16:00
Kepez'den eğitime destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretlerinde çocuklara sözünü verdiği bakım ve onarım çalışmaları için Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini yarıyıl tatilinde seferber etti. Kepez'deki okulların bakım onarım hizmetleri, çeşitli ihtiyaçları ve peyzaj düzenlemeleri ekipler tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

Daha yeşil okul bahçeleri, dinlenme alanları, oturma grupları, bahçe düzenlemeleri, çocukları spora sevk edecek çeşitli eğitici bahçe figürleri ve yer boyamaları gibi birçok alanı kapsayan çalışmalar, Kepez'de eğitim kalitesini artırmak için gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sevdiği çocukların daha güçlü yarınlara ulaşmaları için elinden gelen tüm desteği verdiğini ve bu desteğin her zaman devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.