İşte örnek işadamı

İşadamı Müslüm Evlice ve eşi Nurcan Evlice, Banu Ufuk Cömertoğlu İlkokulu’nun büyük eksikliğini hissettiği konferans salonunun yapımını üstlenerek büyük takdir topladı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 14:45
İşte örnek işadamı
Banu Ufuk Cömertoğlu İlkokulu, eksikliğini hissettiği konferans salonuna, hayırsever desteği ile kavuştu. İşadamı Müslüm Evlice ile eşi Nurcan Evlice’nin yapımını üstlendiği salonun yapımı, donanımı ve dekorasyonu, hayırsever eş tarafından yaptırıldı. Salonun içindeki tüm teçhizatları alan, tadilat ve dekorasyonunun yapımını üstlenen, mobilya eşyalarını alan ve kullanıma hazır hale getirdikten sonra okul yönetimine devreden işadamının duyarlılığı büyük takdir topladı. Okul aile birliği ve Okul Müdürü Mehmet Akman, Müslüm Evlice ve eşi Nurcan Evlice’nin örnek bir davranış sergilediğini belirterek, “Eğitimde başarılı olan okulumuz, işadamlarının katkıları ile daha iyi eğitim verecektir. Bu konuda okulumuzun büyük eksikliğini hissettiği konferans salonunun yapımı ve teşrifini üstlenen Hayırsever işadamı Müslüm Evlice ve eşine teşekkür ediyoruz” dedi.



Son Güncelleme: 29.05.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.