İlkokul öğrencisine evde eğitim

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde cilt kanseri tedavisi gören ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Köle'ye evde eğitim verilmeye başladı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 17:13
İlkokul öğrencisine evde eğitim
Serik Akçaalan İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Köle'nin yakalandığı cilt kanseri tedavisi sürecinde eğitiminin aksamaması amacıyla evde eğitim alması gündeme geldi. Rapor ve kurul kararlarından sonra Yusuf Köle için öğretmen görevlendirilerek evde eğitim hizmeti başlatıldı.
Okul Müdürü Ali Keser, müdür yardımcısı, Okul Aile Birliği başkanı ve rehber öğretmen eşliğinde Yusuf Köle'yi evinde ziyaret etti. Köle için evinde seyyar yazı tahtası, dizüstü bilgisayar, internet ve ders kitaplarıyla sınıf ortamı oluşturuldu.

Okul Müdürü Ali Keser, "Öğrencimizin bu zor gününde yanında olmak bizim en öncelikli görevimizdendir. Yusuf, yaklaşık 1 yıldır bu hastalıkla mücadele etmekte ve kemoterapi aşamasının da sonuna gelerek hızla iyileşmektedir. Bu memnuniyet verici duruma evde eğitim kararının çıkması hem onun hayata bağlanması hem de derslerden geri kalmaması için çok yararlı olacak" dedi. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.