Gençlerden şehitlere mektup

ANTALYA Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, '15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup' yarışması düzenlenecek.

29 Kasım 2016 Salı 11:24
  Gençlerden şehitlere mektup
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, 'Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup' sloganıyla 'Gençlerden Ecdada Mektup' adıyla yarışma düzenlediklerini söyledi. Yarışmayı bu kez '15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup' adıyla düzenlediklerini kaydeden Hacıcaferoğlu, gençlere yarışmaya katılmaları çağrısında bulundu. Yarışmaya son başvuru tarihinin 15 Şubat 2017 olduğunu kaydeden Burhanettin Hacıcaferoğlu, 14-29 yaş arası gençlerin başvurularını http://genclerdenecdadamektup.gsb.gov.tr' adresi üzerinden yapabileceğini belirtti.


Yarışma sonunda birinciye ultrabook, ikinciye dizüstü bilgisayar ve üçüncüye akıllı telefon verilecek. Dereceye girenler Gençlik Haftası'nda da Ankara'ya götürülerek temsilci gençlerin programına katılacak, yazdıkları mektupları devlet büyüklerine verme fırsatı yakalayacak. Yarışmanın sonuçları 15 Nisan 2017 tarihinde 'www.gsb.gov.tr' adresinden ilan edilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi Antalya Cavide ve Faruk Kadam Gençlik Merkezi, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi ve Alanya Gençlik Merkezi'nden alınabilecek.

Son Güncelleme: 29.11.2016 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.