Eşinin bıraktığı yerden devam edecek

Elmalılı hayırsever 86 yaşındaki Sebahat Çınar, merhum eşi Osman Nuri Çınar tarafından Elmalı'da inşa edilen okulun bahçesine ilkokul binası yaptırmak için protokol imzaladı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 17:51
Eşinin bıraktığı yerden devam edecek
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün makamında gerçekleşen protokol törenine, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen ve hayırsever Sebahat Çınar katıldı. Hayırsevere eğitime katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Öztürk, "Daha önce eşinin yaptırdığı okulun bahçesine 8 derslikli bir ilkokul yaptıracak. Bugüne kadar eşinin yaptırdığı okulun bakımıyla yakından ilgilenmiş, şimdi de ilkokul kısmını yapmayı üstleniyor. Kendisine öğrenciler adına teşekkür ediyoruz" dedi.

DEVLETTEN FAZLA KATKI YAPTILAR
Antalya'nın hayırseverler bakımından son derece bereketli olduğunu ifade eden Vali Öztürk, son 10 yılda devlet tarafından 3 bin 29 derslik yapılırken, hayırseverlerin 3 bin 467 derslik yaptırarak devletten daha fazla eğitime katkıda bulunduğunu vurguladı. Vali Öztürk konuşmasının ardından hayırsever Sebahat Çınar ile birlikte okul protokolünü imzaladı. 

Son Güncelleme: 02.09.2013 18:04
Anahtar Kelimeler:
Sebahat Çınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.